Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

  Левица за Неготино

  Леон Ристов

  Носител на листа

  1 ЛЕОН РИСТОВ
  2 БОБИ МИТКОВСКИ
  3 ЕЛЕНА МОЈСОВА
  4 НИКОЛА ЛАМБЕВ
  5 КРИСТИЈАН МИТКОВСКИ
  6 ВЕСНА МАРКОВА
  7 АЛЕКСАНДАР СТЕФАНОВ
  8 ФИЛИП СТОЈАНОВ
  9 ВАЛЕНТИНА СТЕФАНОВА
  10 БИЛЈАНА МАРКОВА
  11 АНГЕЛЧО КАМЧЕВ
  12 МАЈА РУСТЕМОВА
  13 ЌАНИ РУСТЕМОВ
  14 САЛИАНА РУСТЕМОВА
  15 КРИСТИНА ПАЛИЈА

  ИЗБОРНА ПРОГРАМА