Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

  Левица за Росоман

  Влатко Трајков

  Носител на листа

  1 ВЛАТКО ТРАЈКОВ
  2 БОБАН АПОСТОЛСКИ
  3 НАДИЦА СТОЈАНОСКА
  4 НАДИЦА МИЛЕВА
  5 САШО ЗДРАВКОВ
  6 ЗОРАН СОКОЛОВ
  7 ДОБРИНКА ЦИЛЕВА
  8 СТОЈАНЧО МАЏУНКОВСКИ
  9 ГОРДАНА ЛАЗОВА

  ИЗБОРНА ПРОГРАМА