Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

  Левица за Старо Нагоричане

  Петар Диклиќ

  Носител на листа

  1 ПЕТАР ДИКЛИЌ
  2 БЛАГЕ ПЕТРУШЕВСКИ
  3 ЗОРИЦА ЈАКИМОВСКА
  4 ТАМАРА ТРАЈКОВСКА
  5 СРЕЌКО ДИМИТРИЕВСКИ
  6 ОЛГИЦА ЦВЕТКОВСКА
  7 ИГОР КОЛЕВСКИ
  8 СВЕТИСЛАВ ТРАЈКОВСКИ
  9 МАРИНА КОЛЕВСКА

  УДАРНИ МЕРКИ ОД ПРОГРАМАТА НА ЛЕВИЦА