Пратеникот од Левица, Амар Мециновиќ, во „Клан дебата“

Screenshot 2024-06-07 114234

Loading

Тагови:

Донирај онлајн


„ДПМНЕ сами нè крунисаа како нивна најизразена опозиција. Ние и понатаму ќе се поставиме како најизразена опозиција и тоа ќе резултира со зголемен резултат на локалните избори“.

„Левите гласачи ќе увидат како ќе се бориме против ДПМНЕ во немилосрдна борба што ќе ја предводи Левица“.

Пратеникот од Левица, Амар Мециновиќ, во „Клан дебата“.

Loading

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ