Во Европа ситуацијата е различна и се дискутира за санкциите

Амар Мециновиќ_Amar Mecinovikj

„На состанокот на Европската Левица со нашите сродни партии (кои организираа масовен протест во Франција) разговаравме токму за овие работи.

Состојбата во Европа е различна, во Европа се размислува за престојната зима и како ќе влијаат санкциите во Европа бидејќи таа се наоѓа во многу специфична ситуација.”

Портпаролот на Левица – Амар Мециновиќ.

ПОЛИТИЧКА ПАРТИЈА ЛЕВИЦА
22.10.2022

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ