(Видео) Апасиев: Некогаш во ,,обзнаната” во кралството Југославија се таргетирале противници заради болшевизам, сега се користи еуфемизмот

апасиев собрание

Loading

Тагови:

Донирај онлајн

  • Претседателот на Левица, Димитар Апасиев за Законот за рестриктивни мерки

„Овој закон е невиден феномен во историјата на правото на независна Македонија. Нема земја која има ваков закон – со кој ние практично престануваме да постоиме како суверена држава и стануваме омеѓена територија без сопствен правен поредок. Ако некогаш во ,,обзнаната” во кралството Југославија се таргетирале противници заради болшевизам, сега се користи еуфемизмот хибридно дејствие.”

Loading

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ