(Видео) Крмов: Ние сме избрани тука за да ги штитиме интересите на овој народ!

Борислав Крмов Левица Попис

Loading

Тагови:

Донирај онлајн

  • (Обраќање на пратеникот од Левица, Борислав Крмов на денешната тензична седница)

„Додека нема услови за одржување на седницата, не може да ја терате седницата. ПРЕКИНЕТЕ ЈА СЕДНИЦАТА!

Ние не сме избрани тука за да молчиме, не сме избрани тука за посраните привилегии како пратеници. Ние сме избрани тука за да ги ШТИТИМЕ интересите на овој народ!”

Loading

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ