(Видео) Додека ДУИ лета орли – секое второ дете од Полог е родено надвор од Македонија

Апасиев собрание венко филипче оставка

Loading

Тагови:

Донирај онлајн

* Kонтра-реплика на пратеникот од Левица – Димитар Апасиев кон пратеникот од ДУИ – Бајрам Кадрија:

„Во тој социјализам за кој говорите, во 1980-тите, во Шипковица се родиле 130 првачиња. Во 2018 година, после две децении на Вашата партија ДУИ, се родиле само 14 првачиња!?

Дали социјализмот изврши геноцид или Вашата партија изврши геноцид врз сопствениот народ”?

ПОЛИТИЧКА ПАРТИЈА ЛЕВИЦА

28.02.2023

Loading

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ