Крмов: „ЗНАМ“ ги прибира истрошените и корумпирани кадри на СДСМ

Screenshot 2024-06-07 121941

Loading

Тагови:

Донирај онлајн

Во недостиг на политичка аргументација, поранешната пратеничка од СДСМ и поддржувач и агитатор за преспанскиот договор Весна Бендевска, на вчерашната седница се обиде саркастично да го поистовети Ковачевски со Левица, на што пратеникот Борислав КРМОВ во контрареплика констатираше дека истрошените кадри на СДСМ завршуваат во ЗНАМ.

„Ние колешке не прибираме стари кадри, истрошени кадри, корумпирани кадри од СДСМ, но и те како ќе го прибереме гласачкото тело, и ваше и на СДСМ.“

Loading

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ