(Видео) Крмов: Ја силувате процедурата – Затоа не очекувајте кога вие нема да сте власт за вас да важат правилата

Борислав Крмов

Loading

Тагови:

Донирај онлајн

Процедурално обраќање на пратеникот Борислав Крмов, на седницата на Комисијата за политички систем која противделовнички беше свикана за Предлог-законот за државјанства, на кој Левица има поднесено амандмани, меѓутоа од 1000, на седницата доставени беа околу 20.

 

Loading

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ