(Видео) Исмаил: НВО се пијавици кои цицаат јавни пари за да шират западна пропаганда

хактан

Loading

Тагови:

Донирај онлајн

Обраќање на Реџеп Исмаил-Хактан, советник во Советот на град Скопје од редовите на Левица.

Не е доволно тоа што во реализацијата на секоја програма и активност на Град Скопје се вмешани т.н. невладини организации, па Градот, односно Секторот за меѓународна соработка на Советот му предлага посебна “ПРЕДЛОГ-ПРОГРАМА ЗА СОРАБОТКА СО НЕВЛАДИНИ ОРГАНИЗАЦИИ И ФОНДАЦИИ“.

Loading

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ