(Видео) ИНТЕРВЈУ НА ДИМЕСКИ ЗА ИНФОМАКС: Државата нема да има ништо од грчките концесионери на Чебрен

Игор Димески

Loading

Тагови:

Донирај онлајн

„Мора да направиме дистинкција помеѓу домашно и државно производство на струја. Домашното производство не е НАШЕ. Утре да ни се случи криза, грчките концесионери на Чебрен можат комотно струјата да си ја носат за Грција и пак државата нема да има ништо.”

  • Интервјуто на Игор Димески, координатор на Сектор енергетика на Левица, за Инфомакс во емисијата „Тешки муабети“, погледнете го на нашиот Јутјуб канал:

Loading

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ