(Видео) ИНТЕРВЈУ НА КРМОВ ЗА ТВ 24: Левица ја истакнува нашата традиција од Илинден и од НОБ

крмов борислав борис

Loading

Тагови:

Донирај онлајн

  • Гостување на пратеникот Борислав Крмов од Левица во емисијата „Аргумент плус” на ТВ 24:

„Во државава ако си ја сакаш нацијата, да сакаш да градиш македонска нација како една куќа за сите, наместо да се делиме по соби, испаѓа дека е национализам. Ние ја истакнуваме нашата традиција од Илинден и од НОБ.“

Loading

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ