(Видео) ИНТЕРВЈУ НА АПАСИЕВ ЗА ИНФОМАКС: Следува радикализација на протестите!

apasiev infomax

Loading

Тагови:

Донирај онлајн

(*Изјава на претседателот на Левица, Димитар Апасиев после денешниот протест)

„Протестот е солиден според мене, меѓутоа мислам дека фали моментот на радикализација. Бидејки спектакуларизацијата ќе го извентилира гневот, а тоа не е целта. Целта е суштински да го спречиме она што ни го приредуваат, а тоа е предавство. Не смееме овој гнев на македонскиот народ да го злоупотребиме и да го издишиме балонот тогаш кога е најпотребно.”

(Дел од изјавата на претседателот на Левица, Димитар Апасиев)

ПОЛИТИЧКА ПАРТИЈА ЛЕВИЦА

3 јули, 2022

Loading

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ