Погледнете го гостувањето на претседателот на Левица проф. д-р Димитар Апасиев во ТВ Плус – Куманово

Screenshot 2024-05-15 135424

Loading

Тагови:

Донирај онлајн

Претседателот на Левица – Димитар Апасиев гостуваше во ТВ Плус – Куманово.

Loading

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ