(Видео) Крмов: Арбен Адеми за дивеењето во собрание не плати никаква штета

крмов борислав борис

Loading

Тагови:

Донирај онлајн

  • (Гостување на пратеникот Борислав Крмов од Левица во емисијата „Аргумент плус” на ТВ 24.)

„Зборуваме за пет монитори и еден микрофон кој тие ги ценат 9.600 евра, додека имаме ситуација на дивеењето на Шверцери во МНТ и таа штета беше 4.000 евра. Тоа што Арбер Адеми кршеше во Собрание и дури удираше пратеници, таму никој не интервенира. Објаснувањето на Џафери беше дека тоа никој не го пријавил?!

Loading

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ