Кираџиева: Одговорност ќе има – кривично дело тероризам не застарува!

кираџиева весна телма локални '21 kiradjieva

Loading

Тагови:

Донирај онлајн

  • Весна КИРАЏИЕВА, член на ЦК на Левица:

„ДПМНЕ ги амнестираше терористите и го начука оној кој убиваше Македонци, за министер за одбрана, а СДС го продолжи континуитетот и ги начука за премиер. Да имаше кривична одговорност, денес немаше да имаме дезертер за премиер! Одговорност ќе има – кривично дело тероризам не застарува!“

Loading

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ