Левица со порака до земјоделците

Screenshot 2024-05-15 134111

Loading

Тагови:

Донирај онлајн

Наместо развој на земјоделието, ги узурпираа земјата, водите и шумите. Го срушија откупот, ја партизираа поддршката, ги бркаат и уништуваат земјоделците. Ни треба силно земјоделие – основа за силна нација! Да се издигнеме над трулежот и неправдата. Да мораат да нѐ слушнат!

Loading

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ