Левица со порака за животната средина

Screenshot 2024-05-15 140031

Loading

Тагови:

Донирај онлајн

Лидери сме по загаден воздух. Јадеме храна од загадени почви. Пиеме вода од загадени реки. Се капеме со страв во загадени езера. Во маалата, наместо паркови имаме бетон и буништа. Што правиме, народе? Уште ли ќе го трпиме ѓубрето кое нѐ гуши и убива? Да се издигнеме над трулежот и неправдата. Да мораат да нѐ слушнат!

Loading

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ