(Видео) Јанески: Остануваме до самиот крај!

марио јанески

Loading

Тагови:

Донирај онлајн

(*Изјава на претседателот на Црвена Младина, Марио Јанески од вчерашниот протест)

„Овде сме затоа што ни оставиле аманет Илинденците, ни оставиле аманет Партизаните и ние сме спремни да ја продолжиме оваа борба и да оставиме аманет на наредните генерации да продолжат да се борат.”

ПОЛИТИЧКА ПАРТИЈА ЛЕВИЦА
04 јули, 2022

Loading

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ