(Видео) Новиот пратеник од Левица, Реџеп Исмаил – Хактан, на Слободен Печат

screenshot_4

„СДС и албанските партии наводно се загрижија околу почитувањето на Уставот, додека ДПМНЕ ја поставија тезата дека Преспанскиот е супер, само СДС досега не знаел како да го применува. За нас тоа не е така, за нас Преспанскиот е национален срам и неуставно склучен договор.“ – вели Реџеп Исмаил – Хактан во интервјуто.

Loading

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ