(Видео) Пратеникот Мециновиќ со предвидување на пасокизацијата на СДС, 13.07.2024!

oDEdjszAtaU_maxresdefault

Loading

Тагови:

Донирај онлајн

Новиот пратеник од Левица Амар Мециновиќ со предвидување за ПАСОКИЗАЦИЈАТА на СДС и пукањето на СДС на две партии, два дена пред гласањето на т.н. ,,француски предлог”.

13-ти јули 2022 година.

Loading

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ