Црвена младина на Светскиот младински фестивал во Сочи, Русија

431311688_701116235511441_1948524587862217300_n

Loading

Тагови:

Донирај онлајн

Претставници на Црвена Младина на Светскиот младински фестивал 2024 година, каде што активно учество земаа 20 илјади представници од 180 земји.

Нашата делегација во текот на оваа седмица е дел од серија интелектуални, културни и едукативни настани. Учесниците имаа привилегија да дадат свој допринос во активностите, каде младите луѓе ги претставуваат земјите и културите од кои што доваѓаат.

Делегатите од Црвена Младина активно учествуваа во различни платформата за дискусија, пред се поврзани со актуелните политички случувања, но и дискусии по однос на развојот на науката, технологијата, инженерството и други области.

Во наредните денови, Црвена Младина, заедно со претставниците на младинските политички организации од останатите земји ќе учествува на неколку различни платформи поврзани со младински политики.

Loading

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ