Црвениот бран се шири – нови канцеларии на Левица во Могила и Росоман

438099200_1011454183670979_8557631610273926944_n

Претседателот Димитар Апасиев и координаторот на ИЕ4 Сашко Јанчев присуствуваа на отварање на две нови канцеларии на локални ограноци на Левица во Општина Могила и Општина Росоман.

421946093 1011454430337621 1060417959185633976 n

Народот се повеќе ја препознава идеологијата и вредностите на Левица – изградени на темелите на нашите предци кои го дале животот за Македонија и на кои почива вистината, праведноста и еднаквоста.

438119181 1011454193670978 7935254480646527370 n

Претседателот Апасиев како и Јанчев во своите говори нагласија дека ова е историски момент пресуден за зачувување на интегритетот на Македонија.

438098256 1011454333670964 9025102893775842422 n

Постојаниот раст на партијата е доказ дека народот ја препознава АСНОМ-ската идеологија и бескомпромисноста на Левица, како нова идеја чие време допрва доаѓа!

421966410 1011454230337641 8207657860490042211 n 1

Loading

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ