Левица – Карпош обнови детско игралиште во населба Козле

Screenshot 2024-06-07 150716

Loading

Тагови:

Донирај онлајн


По повод Меѓународниот ден на детето, активисти на ЛО Карпош го обновија игралиштето во Козле, помеѓу зградите на ул. Јуриј Гагарин.

„Еднаш сите ние бевме деца, и ние треба да ја делиме истата желба за унапредување на добробитот на нашите деца. Тоа беше и ќе остане универзална аспирација на целото човештво“.

Видео

Loading

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ