Левица со поддршка на првомајскиот протест

440774781_1012051446944586_4247086977651796585_n

Левица како единствена Партија на трудот даде поддршка на првомајските протести организирани од синдикатите во Република Македонија.

440864542 1012051686944562 3652417400623721984 n 1

Организираниот труд е искрата во модерното време во кое владее профитот како главен двигател на политичките текови кои создаваат богатсво за малкумина потиснувајќи го мнозинството.

440893847 1012051723611225 953767495076435202 n

Оваа држава ја одбраниле и изградиле работниците, а ја ограбиле великопоседниците.

438089318 1012051153611282 2839169574938216921 n

Работници, вие сте столбот на општеството и без вас не може ништо – пробудете се и зграпчете ја политичката моќ назад во свои раце!

Loading

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ