(Видео) Четврти мај – 155 километри во чест на великанот Гоце Делчев

levica_goce_delchev_4_maj

Видео-репортажа од завршната етапа на маршот на членовите на Левица во чест на најхаризматичниот македонски војвода и револуционер Гоце Делчев.

Пред вечното почивалиште на великанот, како крај на изодени 155 километри во негово име, членовите ги пречекаа и поздравија раководството и членството на Левица.

Другарите:
1. Саше Јанчев
2. Игор Смилев
4. Димитар Абрашев
5. Марио Јаневски
6. Гаврил Трајковски
7. Стефан Мицевски
го реализираа овој подвиг.

ПОЛИТИЧКА ПАРТИЈА ЛЕВИЦА
4 мај, 2022

Loading

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ