(Видео) Свеќаровска: Кој наш универзитет добил дозвола да работи на територија на Бугарија!?

Жаклина Свеќаровска левица образование прес

На прашањето „Кој е ставот на Левица во однос на одобрувањето на Владата за отворање на бугарски универзитет во Македонија“, Свеќаровска рече: „Ставот ќе го срочам во едно прашање, кое ќе го упатам до Владата, односно, возвратно реципрочно – Кој наш универзитет добил дозвола да работи на територија на Бугарија!?“

 

 

ПОЛИТИЧКА ПАРТИЈА ЛЕВИЦА – СЕКТОР ОБРАЗОВАНИЕ
20 мај, 2021

Loading

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ