(Видео) Апасиев: За Митко Јанчев во еден ден уапсивте заканувач – за моите закани три години не постапувате

тхумб

Контра – реплика на пратеникот Димитар АПАСИЕВ кон министерот Оливер Спасовски:

„Многу самоуверено настапувате за некој што му избега Груевски, за некој што издаде пасоши на мафијаши и нарко-босови, за некој што намести тендер за 45 коли, за некој кој ги приватизираше мензите.

Прашањето беше дали вие, премиерот или Миле Зечевиќ ги организира овие полициски местенки против левичарите. Вие не ми го одговоривте прашањето, туку релативизиравте.

За некој кој ви е миленик во опозицијата и кој ви е тројански коњ во ВМРО-ДПМНЕ апсите за еден ден, а кај мене три години НЕ ПОСТАПУВАТЕ за многу посериозни закани, од многу посериозни структури.”

#ЛевицаОдПарламент

ПОЛИТИЧКА ПАРТИЈА ЛЕВИЦА
27.01.2023

Loading

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ