Аврамоска: Ние сме против отварање на клубови именувани по познати фашисти

ло охрид

Аврамоска: Немаме ништо против бугарите и оние коишто во еден момент се разбудиле како бугари, ние сме против отворање на клубови именувани по познати фашисти како ,,Цар Борис III” и ,,Ванчо Михајлов” и ние сме против рехабилитацијата и глорификацијата на фашизмот!Тука сме да го вратиме достоинството на македонскиот народ и антифашистичките борци!

ПОЛИТИЧКА ПАРТИЈА ЛЕВИЦА – ОХРИД
09.10.2022

Loading

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ