Бенефитите на НАТО конечно на дело

Нато Неготино

Loading

Тагови:

Донирај онлајн

Во Неготино можеби нема вода, можеби нема ни соодветно осветлување по улиците, нема ниту инвестиции, но затоа пак во Неготино паѓаат ранци од небото!
Вчера попладне, врз станбен објект падна неидентификуван предмет.

И покрај брзата реакција на воената полиција и нашите „пријатели” од НАТО, сепак истото не остана незабележано од наши сограѓани.

Се прашуваме, доколку паднал ранец од летечки објект, дали постои опасност да падне нешто значително ризично и фатално по животот и здравјето на неготинци?

И што ако овој објект – предмет паднеше на место каде има голема фрекфенција на луѓе?

Немоќни да го заштитат и регулираат сопствениот простор како резултат на губење на суверенитетот, НИЕ бараме соодветните институции да сносат одговорност и да го расветлат случајот во најкраток можен рок.

ПОЛИТИЧКА ПАРТИЈА ЛЕВИЦА – Неготино

03 мај, 2022

Loading

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ