Четвртата левичарска планинарска тура на Водно

левица водно

Претседателот на Левица, Димитар Апасиев и членови на Левица, изминатиот викенд беа дел од четвртата планинарска тура која се одржа на планината Водно – последна за оваа календарска година.

На планинарската тура, учество земаа членови на Левица од десетина локални ограноци од цела Македонија.

Овие активности, кои имаат за цел поткревање на духот на единство меѓу членството веќе станаа традиционални за членството на Левица, па со нови сили и уште многу повеќе позитивна енергија, продолжуваат со истото темпо и в година.

  • 321136823 2587741751368550 3345018929225847779 n 1
  • 321480512 553773943270372 5751567234971751599 n
  • 321522382 1128382197788665 8522906059176606235 n 1
  • 321725081 1570726236701718 70218790271354031 n 1

Последна планинарска тура за годинава. Ја испративме старата година со предновогодишна, левичарска тура со планинарење до врвот на Водно.

Претстојат уште многу освоени врвови за тим Левица во иднина!

ПОЛИТИЧКА ПАРТИЈА ЛЕВИЦА

26.12.2022

Loading

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ