Членови на ЛО Левица – Демир Хисар со полагање на свежо свежо цвеќе пред споменикот на Даме Груев

ЛО Демир Хисар

Членови на ЛО Левица – Демир Хисар со полагање на свежо цвеќе оддадоа почит пред споменикот на Даме Груев во с. Смилево по повод 2 август – денот на Републиката.

ПОЛИТИЧКА ПАРТИЈА ЛЕВИЦА – ЛО ДЕМИР ХИСАР
02 август, 2021

 

Loading

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ