Еколошките акции на Левица – Велес продолжуваат

Левица Велес Еколошки Акции

Членовите на локалниот огранок на Левица во Велес, извршија чистење на дел од крајбрежјето на езеро Младост.

Апелираме до ЈКП Дервен редовно да ги извршуваат своите обврски, а посетителите совесно да ги користат придобивките од природата и поставените објекти.

Да ја чуваме природата и за идните генерации.

ПОЛИТИЧКА ПАРТИЈА ЛЕВИЦА – ЛО ВЕЛЕС
08 мај, 2021

Loading

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ