Генералниот секретар на Левица – Мојсоска, вечерва гостува во емисијата “Јади Бурек“

Јована Мојсоска

Вечерва, од 20 часот во емисијата „Јади бурек“ следете ја нашата Јована Мојсоска – Генерален секретар и член на Президиумот на Левица.

Преносот во живо ќе биде достапен и на нашата страница.

ПОЛИТИЧКА ПАРТИЈА ЛЕВИЦА
26.10.2022

Loading

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ