Покана за прес – Груевски да поднесе оставка, поради злоупотреба на власта, а не поради Пржино

11220926_1078139238892975_1957489633324792543_n

Loading

Тагови:

Донирај онлајн

Во четврток, 14 јануари, во 11.30 часот Иницијативниот одбор на Левица ќе одржи прес конференција пред зградата на Владата на Република Македонија. На прес конференцијата ќе се побара од Груевски итно да поднесе оставка не зашто тоа било предвидено со Договорот од Пржино, туку поради тоа што ја злоупотребува власта за лично богатење, го осиромаши народот, натера многумина да се иселат од земјата и ја згази демократијата.

Повеќе информации на јавноста ќе и’ бидат презентирани на самата прес конференција.

Ви стоиме на располагање за дополнителни информации.

11220926_1078139238892975_1957489633324792543_n

Loading

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ