Излези и гласај за Левица – заокружи број 13

левица во тетово

Oвa e историски миг за Тетово, гледајќи ја поголемата политичка слика и државниот интерес на Републиката, наша политичка должност – како нова генерација на неподмитливи македонски политичари – е да не бидеме сламката за спас, туку ќе бидеме клучните политички актери кои ќе го зададат финалниот удар.

Затоа тетовчани, оваа сабота, излезете и гласајте за Левица!

ПОЛИТИЧКА ПАРТИЈА ЛЕВИЦА

18.08.2022г.

Loading

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ