Ќе се оддржи 25 Седница на Совет на Општина Кавадарци

20190611_155358

Заради отчетност и учество на јавноста во локалната политика, Левица ЛО Кавадарци го објавува дневниот ред на закажаната седница на Советот на Општина Кавадарци за 05.04.2023 година.

Решението за свикување на седницата во прилог:

image 4
image 5
image 6

Loading

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ