Левица од Тетово: Продолжуваме да растеме на сметка на пробугарскиот СДС

Левица во Тетово

Loading

Тагови:

Донирај онлајн

Пратеникот Борислав Крмов и членот на Президиумот Јован Крајевски вчера го посетија локалниот огранок на Левица во Тетово – каде во другарска атмосфера и со борбен дух, се разговараше за актуелните политички и социјални проблеми.

Во период на засилена пасокизација на СДС, членството и симпатизерите на Левица продолжуваат да растат на сметка на лажните социјалдемократи, додека нивното пробугарско раководство е во паника – истакна Крмов.

319867480 917867259623631 4925965581124474108 n

Крмов, забележа и дека македонскиот народ полека во Левица ја препознава единствената политичка опција, додека Крајевски, посочи дека единствено Левица се грижи за економскиот интерес на обичниот човек.

Македонскиот работник препознава дека системот не функционира и дека само Левица се залага за нов и праведен економски систем – заклучи Крајевски.

319736060 1542806226144842 6085632606805656148 n

Членовите и симпатизерите на Левица од Тетово повторно истакнаа дека во овие историски моменти – кога Републиката се соочува со економски, социјален и национален колапс, Левица е единствена работничка Партија која почива врз АСНОМ-ските идеали и на наредни избори ќе биде клучен фактор без кој нема да може да се формира Влада.

320321092 515963403833199 724730950447131584 n

ПОЛИТИЧКА ПАРТИЈА ЛЕВИЦА – ЛО ТЕТОВО
15.12.2022

Loading

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ