Левица расте, отсега со канцеларија и во Виница!

ло виница

Дел од атмосферата за време на официјалното отварање на канцеларија на Левица ЛО Виница.

Отворање на канцеларија на Левица ЛО Виница

ПОЛИТИЧКА ПАРТИЈА ЛЕВИЦА – ВИНИЦА
09.10.2022

Loading

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ