(Видео) Левица – Град Скопје: Дали е точно дека вработените во Универзална сала нередовно земале плата и биле исплаќани квартално?

Amart_Mecinovikj_Levica_Grad_Skopje

„Дали е точно дека вработените Универзална сала нередовно земале плата односно им било исплаќано квартално заради несовесно и неодговорно работење на директорот. Доколку е точно, од која причина е предизвикано ова?“

Прашање на советникот на Левица, Амар Мециновиќ во рамките на седмата седница на Советот на Град Скопје посветена на советничките прашања.

 

 

ПОЛИТИЧКА ПАРТИЈА ЛЕВИЦА – ГРАД СКОПЈЕ
10 март, 2022

Loading

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ