Локалниот огранок Охрид оствари средба со офицерот за набљудување при мисијата на ОБСЕ во Скопје, Суад Салкиќ

Левица Охрид

Loading

Тагови:

Донирај онлајн

На оваа средба беше разговарано за тековни прашања, поврзани со подготовките на сите потребни услови за успешно спроведување на претстојните локални избори во фер и демократска атмосфера, бидејќи само на тој начин се јакне демократијата и се отстрануваат сомнежите за било какви нерегуларности.

На средбата, беше споделена општа, двострана согласност дека одржувањето на фер избори е доказ за политичка зрелост на државата, а воедно од претставниците на локалнниот огранок беше изразена подготвеност за соработка и максимална транспарентност и посветеност околку процесот на спроведување на претстојните локални избори.

ПОЛИТИЧКА ПАРТИЈА ЛЕВИЦА – ЛО ОХРИД
26 август, 2021

Loading

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ