„Не“ за бугарскиот Хитлер

256791391_4833740613360134_4852150831750456977_n

Loading

Тагови:

Донирај онлајн

Протест против отворање на фашистичкиот клуб „Цар Борис Трети“.

датум: 7-ми октомври (петок);
време: 11:30 часот;
место: ул. „Македонски Просветители“, пред ТЦ Амам – Охрид.

Да се мобилизираме и да го искажеме нашиот антифашистички порив!

309149642 471167521716170 6556075213512070893 n

ПОЛИТИЧКА ПАРТИЈА ЛЕВИЦА – ОХРИД

06.10.2022г.

Loading

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ