Отпорот продолжува!

протест пред влада

Loading

Тагови:

Донирај онлајн

И покрај илјадниците граѓани кои вчера протестираа против францускиот предлог, денес претседателот Пендаровски без никаков државотворен сенс – изјави дека го прифаќа понижувачкиот предлог за бугаризација!

Затоа, вечер повторно пред Влада од 19:00 часот, ги повикуваме сите искрени граѓани, професори, интелектуалци, културни работници, студенти – да се обединиме против новото национално предавство.

Борбата за Македонија продолжува – СЕКОЈ ДЕН ВО СЕДУМ ДО КРАЈ!

ПОЛИТИЧКА ПАРТИЈА ЛЕВИЦА

03.07.2022г.

Loading

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ