Узурпирани тротоари пред Министерството на Груби

Левица Центар

Тротоарите пред Министерството за политички системи на Артан Груби се целосно непроодни од паркирани автомобили. Граѓаните на Центар цел ден го пријавуваат попреченото движење на тротоарите пред министерството, но за жал, полицијата и пајак службата останаа глуви на нивните поплаки за загрозување на безбедноста на пешаците и велосипедистите.

Очигледно службите по навика и понатаму удираат само по џебовите на обичниот граѓанин додека пак „заштитените” и понатаму остануваат „недопрени”. До кога Центарци ќе го трпат дивеењето и узурпацијата на јавниот простор само затоа што на поединци им се дозволува да бидат над законот на сметка на јавниот добробит?!

ПОЛИТИЧКА ПАРТИЈА ЛЕВИЦА – ЛО ЦЕНТАР
29 април, 2021

Loading

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ