Советот на Општина Кавадарци ќе ја оддржи дваесет и четвртата седница

DSC_0111

Заради отчетност и учество на јавноста во локалната политика, Левица ЛО Кавадарци го објавува дневниот ред на закажаната седница на Советот на Општина Кавадарци за 15.03.2023 година.

Решението за свикување на седницата во прилог:

image
image 1
image 2
image 3

ЛЕВИЦА-КАВАДАРЦИ
09.03.2023

Loading

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ