Три иницијативи на Левица-Штип ставени на Дневниот ред за следната седница на Советот

Opstina-Stip-960x523

На следната 30 седница на Советот на Општина Штип, на Дневен ред се ставени 3 иницијативи кои се поднесени од советникот од Левица, Ангеле Михајловски и тоа:

  1. Иницијатива за се донесе одлука за набавка на читачи за микрочипови со кои би се вршела контрола на затекнатите регистрирани кучиња на јавни површини во Општина Штип;
  2. Иницијатива за се донесе одлука за отпочнување на постапка за изработка на Катастар на зеленило на територијата на Општина Штип;
  3. Иницијатива да се донесе одлука за ослободување од плаќање на одредени давачки и надоместоци кон Општина Штип за бранителите на Република Македонија, учесници во конфликтот во 2001 година.

Дневниот ред во целост може да го разгледате во продолжение:

image 2
image 3
image 4

ЛЕВИЦА ЛО ШТИП
11.05.2023

Loading

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ