(Видео) Левица – Град Скопје: Дали и понатаму ќе се трошат милионски суми за вработувања преку приватните агенции за вработување?

Katerina_Jovanovska катерина

„Зашто ЈП под градот Скопје имаат пракса да ангажираат лица преку приватните Агенции за вработување, каде се наплаќаат големи провизии за услугата, наместо преку државната АВРМ?“

Прашање на Катерина Јовановска, советничка од редовите на Левица, во рамките на седмата седница на Советот на Град Скопје посветена на советничките прашања.

 

ПОЛИТИЧКА ПАРТИЈА ЛЕВИЦА – ГРАД СКОПЈЕ
10 март, 2022

Loading

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ