(Видео) Реџеп Исмаил: Дали архивската документација на ЈП „Улица и патишта“ е чувана согласно законот?

Redzep_Ismail_Levica_Grad_Skopje

„Во декември 2021 изгоре административниот објект на Улица и Патишта. Дали овој објект бил осигуран? Дали се спроведени активности во насока на обезбедување на изгубената документација и дали е направена инспекција во однос на тоа?“

Прашање на советникот на Левица, Реџеп Исмаил во рамките на седмата седница на Советот на Град Скопје посветена на советничките прашања.

 

 

ПОЛИТИЧКА ПАРТИЈА ЛЕВИЦА – ГРАД СКОПЈЕ
10 март, 2022

Loading

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ