(Видео) Смилев: Корумпираните и алчни политичари вршат огромна неправда врз Бабуна

Игор Смилев Левица Велес

Изјава на Игор Смилев – претседател на еко-здружението „Грин Пауер“ и член на Левица во врска со дивоградбите по течението на реката Бабуна.

 

ПОЛИТИЧКА ПАРТИЈА ЛЕВИЦА – ЛО ВЕЛЕС
26 мај, 2021

Loading

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ